Bestel tickets

Tot wel 25% korting

4 - 5 juli 2020 Zandvoort

en we houden u op de hoogte

Tickets

Voor het British Race Festival zijn tickets te bestellen in de online voorverkoop. Tickets gekocht in de online voorverkoop zijn goedkoper dan kaarten die aan de dagkassa’s worden gekocht. Kijk voor meer ticketinformatie onder de ticketmodule.

Dagkaart
Een dagkaart voor het British Race Festival kost slechts € 15,00 in de online voorverkoop. Met dit ticket heeft men toegang tot de buitenring, de overdekte hoofdtribune en alle paddocks waar de merkenclubs staan opgesteld.

Weekendkaart
Twee dagen genieten van de races, de sfeer en al het moois op de paddocks Het is mogelijk met de weekendkaart. Een weekendkaart voor het British Race Festival kost slechts € 19,50 in de online voorverkoop. Met dit ticket heeft men op beide dagen toegang tot de buitenring, de overdekte hoofdtribune en alle paddocks.

Kinderen krijgen korting!
Kinderen tot 12 jaar ontvangen in de voorverkoop voor slechts € 1,00 entree tot het gehele evenemententerrein (incl. paddocks en tribune), mits onder begeleiding van een volwassene. Bij de dagkassa’s kost dit € 5,00.

Kaarten aan de kassa
Vanzelfsprekend zijn tijdens het evenement ook kaarten aan de kassa verkrijgbaar. Deze kosten respectievelijk € 20,00 (dagkaart voor bezoekers ouder dan 12 jaar) en € 30,00 voor een weekendkaart.