24-25

JUN

Italia a Zandvoort

8-9

JUL

British Race Festival

1/2/3

SEP

Historic Grand Prix

Bekijk alle events op circuitzandvoort.nl

Bestel tickets

Tot wel 25% korting

8 - 9 juli 2017 Zandvoort

en we houden u op de hoogte

Raceklassen

Healey Driver International
Als er een gevestigde naam in de Britse autosport terug te vinden is, dan is dat wel die van Austin Healey.  Onder de vlag van de Britse Ausin Healey Club maakt de populaire Healey Driver International serie de reis naar Zandvoort. Speciaal voor het British Race Festival worden de krachten gebundeld met de Dutch Healey Competitions. Het resultaat: een geweldige internationale strijd tussen verschillende Austin Healey modellen zoals de 100M, 100S en 3000.

Officiële website van Healey Driver International

Protyre Motorsport Ginetta GT5 Challenge
Ook het sportieve Engelse merk Ginetta is van de partij. Voor het eerst in de geschiedenis komt de spectaculaire Protyre Motorsport Ginetta GT5 Challenge in actie op Circuit Park Zandvoort. In deze felle merkencup wordt geracet met de Ginetta G40. Alle auto’s zijn gelijkwaardig, dus het komt aan op de stuurmanskunsten van de deelnemers. Dat belooft veel close racing in de Zandvoortse duinen!

Officiële website van Protyre Motorsport Ginetta GT5 Challenge

Jaguar Enthusiasts Club-Racing
Jaguar Enthusiasts Club-Racing, deze Engelse club zal met een fraai vol veld Jaguar racers naar Zandvoort komen. Jaguars van onder andere de types XK, E-Type, XJS. In 2016 maakte de serie kennis met Circuit Park Zandvoort en het oordeel van bezoekers was unaniem: ‘They will have to come back!’

Officiële website van Jaguar Enthusiats Club-Racing

Owners Driver Mechanic
De bijzondere Pre-War Sportscars van de Owners Driver Mechanic zijn al een lust voor het oog als je ze van dichtbij bekijkt in de paddock. Maar zelfs met deze prachtvoorbeelden van pure autosportechniek wordt ook gewoon geracet! De Britse Vintage Sports-Car Club (VSCC) reist naar Zandvoort met een fraai veld met raceauto’s komend uit de periode 1926-1939.

Officiële website van Owners Driver Mechanic 

Nieuws

Autoweek on Tour video


Fototerugblik op British Race Festival 2017


Meerijden met een Pre-war voor Fight Cancer!


British Race Festival biedt ongekend programma


British Race Festival met races van Jaguar kampioenschap


Partners