Bestel tickets

Tot wel 25% korting

6 - 7 juli 2019 Zandvoort

en we houden u op de hoogte

Raceklassen

De 2019-editie van het British Race Festival zal plaats vinden op 6 & 7 juli 2019.

En ook in 2019 mag het British Race Festival weer een aantal mooie raceklassen ontvangen op Circuit Zandvoort. Bekijk hieronder de line-up!

 

Mini7 Racing Club
Terug van weggeweest: de stoere felle Mini Coopers van de Mini7 Racing Club. Een boeiend startveld met deze rappe auto’s komt op beide dagen van het evenement in actie. Dat belooft weer een groot aantal slipstream-gevechten en strijd tot in de laatste ronde. Een echte smaakmaker!
Officiële website van de Mini7 Racing Club

Ginetta GT5 Challenge
Ook het sportieve Engelse merk Ginetta is van de partij. Voor het tweede keer in de geschiedenis komt de spectaculaire Ginetta GT5 Challenge in actie op Circuit Zandvoort. In deze felle merkencup wordt geracet met de Ginetta G40 GT5. Alle auto’s zijn gelijkwaardig, dus het komt aan op de stuurmanskunsten van de deelnemers. Dat belooft veel close racing in de Zandvoortse duinen!
Officiële website van de Ginetta GT5 Challenge

Ginetta G40 Cup
Ginetta komt niet met één maar zelfs met twee Britse series in actie tijdens het British Race Festival! De Ginetta G40 Cup is een opstapklasse richting de Ginetta GT5 Challenge. Een mix van jonge rookies en fanatatieke Gentlemen-drivers gaat op Circuit Zandvoort de strijd aan!
Officiële website van de Ginetta G40 Cup

Caterham Graduates Championship
Het spectaculaire Caterham Graduates Championship kwam al eens eerder onder de vlag van de BARC naar Circuit Zandvoort in 2017, maar dit maal heeft de serie gekozen voor deelname tijdens het British Race Festival. Een zeer groot startveld van competitieve Caterham roadsters wordt op de grid verwacht, met felle slipstreamgevechten als hoofdingrediënt van deze spektakelserie.
Officiële website van het Caterham Graduates Championship

Michelin Clio Cup Series UK
Liefhebbers weten het al langer: de strijd in Britse merkencups is net altijd even anders in vergelijking met de andere Europese merkencups. En hoewel de Clio’s van een Franse fabrikant komen, ademt deze serie de typische Britse autosportstrijd zoals die vaker zorgt voor vuurwerk in Engeland, mede dankzij de fanatieke Britse coureurs.
Officiële website van de Michelin Clio Cup Series UK