Bestel tickets

Tot wel 25% korting

7 - 8 juli 2018 Zandvoort

en we houden u op de hoogte

Raceklassen

Ook in 2018 mag het British Race Festival weer een aantal mooie raceklassen ontvangen op Circuit Zandvoort.

Mini7 Racing Club
Terug van weggeweest: de stoere felle Mini Coopers van de Mini7 Racing Club. Een boeiend startveld met deze rappe auto’s komt op beide dagen van het evenement in actie. Dat belooft weer een groot aantal slipstream-gevechten en strijd tot in de laatste ronde. Een echte smaakmaker!

Officiële website van Mini7 Racing Club

Triumph Competition & British HTGT
Al ruim 25 jaar zijn de Britse sportwagens vaste gasten tijdens events op Circuit Zandvoort. Met deelname bij het British Race Festival beleeft de Triumph Competition & British HTGT serie een seizoenshoogtepunt. Naast MG’s en Triumphs komen merken als Morgan, TVR, Marcos, Warwick, Lotus, Jaguar en Austin Healey aan de start.

Officiële website van Triumph Competition & British HTGT

Historic Monoposto Racing
Ook voor de liefhebbers van wedstrijden met klassieke formule-raceauto’s is er veel te beleven. Zo komt de Historic Monoposto Racing serie in actie met snelle Formule 3, Formule Ford 2000 en Formule Vee’s uit de jaren ’70 en ’80. Twee races zullen worden verreden door het interessante startveld met formulewagens, die het ook zeker waard zijn om eens van dichtbij te bekijken in de paddock.

Officiële website van Historic Monoposto Racing

Historic Monoposto UK
Het British Race Festival en Circuit Zandvoort genieten steeds meer populariteit in Groot-Brittannië. Zo ook bij de coureurs uit de Historic Monoposto UK klasse. Zandvoort vormt in 2018 de enige wedstrijd op de kalender buiten Engeland. Ook hier vormt de fraaie mix van F3, Formule Ford 1600 en Formule Ford 2000 een programma-element waarvan je de races zeker wilt zien!

Officiële website van Historic Monoposto UK

Porsche Cup Historic Challenge
Merkencups zijn altijd een spectaculair onderdeel van een raceprogramma. Bereid je voor op een een uitdagende raceserie, waarin verschillende Porsches met elkaar strijden om de zege. Kijk ook zeker eens hoe de coureurs met deze stoere racers door de Tarzanbocht en Hans Ernstbocht “boenderen”.