Order tickets

Up to 25% discount

6 - 7 July 2019 Zandvoort

and we keep you posted

Time schedule

Friday 5th of July
10:00 – 10:25 Caterham Graduates Free Practice 1, 25 min
10:35 – 11:15 Clio Cup UK Free Practice 1, 40 min
11:25 – 12:05 Ginetta GT5 Challenge / Ginetta G40 Cup Free Practice 1, 40 min
12:15 – 12:40 Mini 7 Racing Club Open Practice 1, 25 min
12:50 – 13:15 Caterham Graduates Free Practice 2, 25 min
13:15 – 14:15 Break
14:15 – 14:55 Clio Cup UK Free Practice 2, 40 min
15:05 – 15:45 Ginetta GT5 Challenge / Ginetta G40 Cup Free Practice 2, 40 min
15:55 – 16:20 Mini 7 Racing Club Open Practice 2, 25 min
16:30 – 16:55 Caterham Graduates Free Practice 3, 25 min

 

Saturday 6th of July
09:00 – 09:20 Renault Clio Cup UK Qualifying, 20 minutes 20
09:30 – 09:50 Ginetta GT5 Challenge Qualifying, 20 minutes 20
10:00 – 10:25 Caterham Graduates Qualifying, 25 minutes 25
10:35 – 10:55 Louwman Exclusive Demonstration 1, 20 min 20
11:05 – 11:25 Ginetta G40 Cup Qualifying, 20 minutes 20
11:35 – 11:55 Mini 7 Racing Club Qualifying, 20 minutes 20
12:05 – 12:20 Dutch Vintage Revival Demonstration 1, 15 minutes 15
12:35 – 12:55 Renault Clio Cup UK Race 1, 20 minutes 20
13:10 – 13:30 British Cars Open Pitlane Free Driving session 1 20
13:30 – 14:30 Break
13:50 – 14:20 Ginetta GT5 Challenge Gridwalk 30
14:30 – 14:45 Ginetta GT5 Challenge Race 1, 15 minutes 15
15:00 – 15:30 Caterham Graduates Race 1, 30 minutes 30
15:45 – 16:05 Louwman Exclusive Demonstration 2, 20 min 20
16:20 – 16:35 Ginetta G40 Cup Race 1, 15 minutes 15
16:50 – 17:10 Mini 7 Racing Club Race 1, 20 minutes 20
17:25 – 17:40 Dutch Vintage Revival Demonstration 2, 15 minutes 15

 

Sunday 7th of July
09:00 – 09:20 Mini 7 Racing Club Race 2, 20 minutes 20
09:35 – 09:50 Dutch Vintage Revival Demonstration 3, 15 minutes 15
10:05 – 10:20 Ginetta G40 Cup Race 2, 15 minutes 15
10:35 – 11:05 Louwman Exclusive Demonstration 3, 20 min 20
11:20 – 11:35 Ginetta GT5 Challenge Race 2, 15 minutes 15
11:50 – 12:10 Renault Clio Cup UK Race 2, 20 minutes 20
12:25 – 12:40 Dutch Vintage Revival Demonstration 4, 15 minutes 15
12:50 – 13:10 MG Car Club Free Driving 20
13:25 – 13:55 Caterham Graduates Race 2, 30 minutes 30
14:10 – 14:30 British Cars Open Pitlane Free Driving session 2 20
14:45 – 15:05 Mini 7 Racing Club Race 3, 20 minutes 20
15:20 – 15:35 Dutch Vintage Revival Demonstration 5, 15 minutes 15
15:50 – 16:05 Ginetta G40 Cup Race 3, 15 minutes 15
16:20 – 16:40 Louwman Exclusive Demonstration 4, 20 min 20
16:55 – 17:10 Ginetta GT5 Challenge Race 3, 15 minutes 15
17:25 – 17:45 Renault Clio Cup UK Race 3, 20 minutes 20

News

Enjoy a British weekend!


Partners