Bestel tickets

Tot wel 25% korting

7 - 8 juli 2018 Zandvoort

en we houden u op de hoogte

British Race Festival biedt ongekend programma

Het Britse feest wat je niet wilt missen!

Het British Race Festival op Circuit Zandvoort duurt twee dagen. Dat is maar goed ook, want er is enorm veel te zien en te beleven. Op 8 en 9 juli komen vier raceklassen in actie, er zijn bijzondere pre-war sportscars, tot de verbeelding sprekende hedendaagse supercars en nog veel, veel meer. Don’t miss it!

British-BRF-2016-Maixe-BRF_001

Op 8 en 9 juli vinden er drie evenementen tegelijk plaats, die u met één toegangskaart kunt bezoeken. Naast het British Race Festival zijn dat de bekende Vintage Revival Zandvoort en de Louwman Exclusive Fandagen. De Vintage Revival Zandvoort organiseert unieke demo’s van tientallen pre-war topmodellen van illustere merken zoals Bentley, Riley, MG, Alvis en Bugatti. De Louwman Exclusive Fandagen zijn een nieuw evenement rond de Louwman Exclusive-merken McLaren, Bentley, Rolls-Royce, Morgan en TVR.

Start of Race 1 Ollie Chadwick (GBR) Xentek Motorsport Ginetta G40 leads

All-British raceprogramma

Het raceprogramma is even afwisselend als competitief. De Donald Healey Memorial Trophy Race is een race voor onder meer de Austin Healey 100/6 en   3000. De organisatie verwacht circa 25 Healeys, inclusief Nederlandse afvaardiging van de Dutch Healey Competitions.  ‘Close racing’ is gegarandeerd bij de races van de Ginetta GT5 Challenge, met een startveld vol Ginetta’s G40 GT5. Owner Driver Mechanic is een raceserie voor pre-war sportscars. Dat wordt een uniek gezicht: een veld met merken als Frazer Nash, Lagonda en Talbot Lago door de Tarzanbocht!

Het Jaguar Saloon & GT Championship kennen we nog van vorig jaar, met aan de start modellen zoals de XJS, XJR en XJ12 Coupe.

2 oktober 2016 British Race Festival Circuit Park Zandvoort. Fotos© Chris Schotanus

Enorm veel activiteiten

Zonder Britse merkenclubs geen British Race Festival! Elk jaar komen de leden van vele merkenclubs naar Circuit Zandvoort. Ze tonen hun veelal sportieve auto’s aan het publiek en doen mee aan de demo’s op het circuit.

HJK_8094

De Austin Healey Owners Club Nederland is natuurlijk ook van de partij. Zo rijden de Britse klassiekers tijdens de Austin Healey Parade door de straten van Zandvoort. Op zondagmiddag vindt er een parade door het dorp plaats voor ‘All British Cars’.

Small-7521McLaren-720S-22-Action

Last but not least laat het British Race Festival de droom van veel eigenaren van een Britse auto uitkomen: zelf rijden op het circuit! Het kan tijdens de vrij rijden sessies op zaterdag en zondag.

Foto: Peter McFadyen

Kom ook genieten bij het British Race Festival: koop nu je kaarten!

De toegang is vanaf 15 euro. Een dagkaart voor het British Race Festival, inclusief de Louwman Exclusive Fandays, kost slechts 15 euro in de voorverkoop. Voor 25 euro heeft u het hele weekend toegang. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen 50% korting. Met het toegangsbewijs heeft men toegang tot duinen, tribunes én de paddocks waar de raceteams en merkenclubs staan. Tickets zijn verkrijgbaar op www.circuitzandvoort.nl en www.britishracefestival.nl. Breng ook zeker eens een bezoek aan het gezellige centrum van Zandvoort en het strand. Ook hier vinden veel activiteiten plaats binnen het speciale Britse themaweekend in Zandvoort!

 

Proef op Circuit Zandvoort!
Circuit Zandvoort is, met de nieuwe restaurants Bernie’s Bar & Kitchen en Bernie’s Beach Club, ook de ideale locatie voor een diner, event, meeting en productpresentatie. Beide locaties zijn open tijdens het British Race Festival! Voor meer informatie ga naar http://bernies.nl/