Bestel tickets

Tot wel 25% korting

7 - 8 juli 2018 Zandvoort

en we houden u op de hoogte

British Race Festival action-packed ‘Feestival’

Het British Race Festival, op 7 en 8 juli op Circuit Zandvoort, wordt weer een groot spektakel. Op het programma staan raceklassen uit de categorie ‘Best of British Motorsport’. Kom kijken en luisteren naar hedendaagse Britse supercars, naar sportscars uit de jaren ’20 en ’30 en geniet van een groot en divers overzicht van Britse merkenclubs.

2 oktober 2016 British Race Festival Circuit Park Zandvoort. Fotos© Chris Schotanus

Trouwe bezoekers van het British Race Festival herinneren zich zonder twijfel de races van de Mini7 Racing Club. Goed nieuws: de raceklasse rond de klassieke Mini is weer van de partij voor een fraai staaltje close racing.
De klasse Triumph Competition & British HTGT is een vaste gast op Circuit Zandvoort, met naast diverse modellen van Triumph ook raceklassiekers van merken zoals MG, Jaguar en Marcos.
Groot Brittannië is traditioneel de thuishaven van veel succesvolle fabrikanten van formuleauto’s. De klasse Historic Monoposto Racing en de Britse Monoposto Racing Club bieden een fraai overzicht van onder meer Formule Ford- en Formule 3-bolides.
Daarnaast komt de altijd spectaculaire Porsche Cup Historic Challenge in actie.

Zandvoort 08-09.07.2017 British Race Festival Circuit Zandvoort. Foto: chris Schotanus

Bijna 100 jaar Britse Supercars
Na het succes van vorig jaar, is ook Louwman Exclusive weer van de partij. Reken ook dit jaar weer op een oogverblindende line-up van onder meer McLaren, Bentley, TVR en Morgan. Louwman Exclusive nodigt niet alleen klanten met hun ultra-exclusieve auto’s uit, de bijzondere bolides gaan ook het circuit op!
De Vintage Revival Zandvoort toont alweer voor de vijfde keer een even prachtig als groot veld pre-war raceauto’s en sportscars. De auto’s uit de jaren ’20 en ’30 zijn van illustere merken zoals Bentley, Bugatti, Alvis en Riley.

Zandvoort 08-09.07.2017 British Race Festival Circuit Zandvoort. Foto: chris Schotanus

Grote schare merkenclubs
Het British Race Festival ontvangt traditioneel een grote schare merkenclubs, die hun bijzondere auto’s aan het publiek tonen en in veel gevallen ook op het circuit gaan rijden. De clubs trakteren het publiek onder meer op populaire GT’s, op-en-top Britse sportwagens en Britse familieauto’s uit vroeger tijden.

Zandvoort 08-09.07.2017 British Race Festival Circuit Zandvoort. Foto: chris Schotanus

Toegangskaarten vanaf 15 euro
Goed nieuws voor abonnees van de automagazines Autocar, Octane en TopGear: zij ontvangen twee gratis toegangskaarten voor het British Race Festival.
Een dagkaart kost in de voorverkoop slechts 15 euro. Voor 25 euro bent u twee dagen lang welkom. Alle kaarten bieden ook toegang tot de hoofdtribune en de paddock. Kinderen van 5 tot 13 jaar mogen voor half geld naar binnen, de jongsten hebben gratis toegang. Komt u met het hele gezin of met een groep naar het British Race Festival? Koop dan een aantrekkelijk geprijsde familie- of groepsticket!
Op britishracefestival.nl kunt u ook alvast uw vrij rijden-tickets kopen: voor 40 euro krijgt elke eigenaar van een auto van Britse origine de unieke kans om tijdens het evenement op het circuit te rijden.